Fortnite resnično zavladal svetu

Fortnite

Prepričan sem, da smo že vsi slišali za video igro Fortnite, katero igra že skoraj vsak drugi otrok na celem svetu. Je igra, katera je postala zelo popularna v letu 2018 in jo je razvilo podjetje EpicGames. V novembru 2018 jo je igralo kar 200 miljonov ljudi. Igraš jo lahko sam ter tudi s največ 3 prijatelji. Je igra preživetja, v katero se poda 100 igralcev, brez prednosti saj se morajo za zmago spopasti v boju z ostalimi igralci z orožjem, katerega najdejo v skrinji  kot so puška, pištolca in veliko drugih. V skrinji se najdejo tudi t.i. obliži, ščiti s katerimi si lahko popraviš škodo katero so ti v primeru napada naredili ostali igralci. Igra je sama po sebi zelo zanimiva. So igralci, kateri so ji zelo predani in jo igrajo cele dneve, namesto da bi uživali v družbi najboljših prijateljev, znancev, družine.

Fortnite
Fortnite je brezplačna video-igrica, vendar je v njej mogoče zapraviti veliko denarja. V igro preneseš svoj denar nato se ta zamenja za Fortnite denar >>Vbucks<<, s katerim se nato kopuje različne izglede za tvojo figuro, katero igraš. Kupiš si lahko tudi zanimive plese, kateri so prav tako tudi zelo znani v resničnem svetu, na socialnih omrežjih. V igro so dodani tudi materiali za grajenje, to so: les, kamen, kovina. Pridobiš jih med podiranjem dreves, hiš.  S tem materijalom lahko zgradiš strukture (stena, tla, strehe, rampe), katere ti pomagajo pri premagovanju nasprotnika. Fortnite nekaterim predstavlja tudi velik zaslužek, kjer se igralci v živo oz. ne živo posnemejo in to posredujejo svetu da si ogledajo.
Igra resnično predstavlja neko zadovoljstvo, vendar vedi da je to le začasno in ne bo trajalo večno. Seveda malo preživetega časa za igranjem video-igric ne škodi, vendar ne pretiravati, raje začni nadgrajevati, živeti svoje sanje saj to je tisto kar bo trajalo večno, ki te bo veselilo.

Oznake: