Kopalnica

kopalnica

Kopalnica, eden izmed prostorov v vsaki hiši oziroma stanovanju. Več o kopalnicah pa na: www.emundia.si/. Vsi vemo za kaj se kopalnico uporablja, seveda za umivanje. Notri je najpogosteje kad ali tuš kabina ter umivalnik.nekateri pa imajo kopalnico in wc združen v en prostor. Seveda to je tudi odvisno ali imate ločeno ali skupaj od velikosti doma, saj nekateri preprosto morajo to imeti skupaj.

kopalnica

Kopalnica je pomemben prostor v našem domu. Le kje bi se drugače umivali. Potrebno jo je tudi vzdrževati in redno čistiti, da se ne bomo umivali v umazani kopalnici. V kopalnicah imamo največkrat položene ploščice, takšnih in drugačnih barv. Ploščice so na stenah in na tleh. Potem je seveda tu kad ali tuš kabina, nekateri imajo oboje. Odločitev kaj boste imeli vi, je na vas, saj je kopalnica le vaša in ne od nekoga drugega. Prav tako je čisto na vas  kakšne barve bo.

Ponudba takšnih in drugačnih kopalnic je velika. Trgovin, kjer jih lahko kupite je dan danes veliko, tako da boste zagotovo našli vse za svojo kopalnico. Po nakupo je potrebno le še vse zmontirati in narediti kakšen vodovod in še mariskaj drugega. To lahko storite sami, če znate ali pokličete kakšnega mojstra, ki bo zagotovo znal. Ponudbo kopalnic najdete tudi v trgovini Emundia, kjer imajo tudi veliko izbiro. Le prečekirajte to trgovino.

Kopalnica, vsi jo imamo. Le kaj bi brez nje, le kje bi se drugače umivali. Za dolgo življensko dobo vsega pohištva v kopalnici je pomembno redno čiščenje in tudi skrbno ravnanje z vsem. Lahko jo združite s straniščem ali ne, odvisno od velikosti doma. V mali hiši ali stanovanju ne bo možno, da bi kopalnico in stranišče ločili. V kopalnico ne pozabite dati kad ali tuš kabine, kakšne omarice za brisače in še kaj ter tudi umivalnika. Zdaj pa le idite izbrat vašo kopalnico.

Oznake: