Najbolj priljubljene nalepke za avto

Magma Media vam ponuja ogromno izbiro nalepk za avto med katerimi si lahko izberete sami, in sicer magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, ipd. Barvo ter velikost nalepk za avto, ki jih želite si izberete sami nalepke pa je mogoče prilepiti na vse možne površine, kot so na steklo, kovino, plastiko, les… Med vso to izbiro boste gotovo našli nalepke za avto, ki bodo primerne za vasnalepke za avto

Odločite se lahko med dvema vrstama nalepk, in sicer papirnate nalepke, vendar niso najboljše za avto, saj niso odporne nikakršnim vremenskim razmeram, zato pa so PVC nalepke, ki so vodoodporne ter vam bodo krasile avtomobil za več kot 15 let. Če bi si zaželeli še dodatno zaščito vaših nalepk je to mogoče doseči z luminacijo.

Če ste že prepričani o zgledu nalepke za avto, je možno pričeti s tiskanjem nemudoma, če pa ste še vedno v dvomih za njo lahko Magma Media priskrbi tudi storitev svetovanja in grafičnega oblikovanja nalepke.

Ta oblika oglaševanja oziroma avto grafika je odlična priložnost, za promocijo ali poseben izgled na vašem vozilu. S tem boste zagotovo polepšali in popestrili svoje vozilo, s čimer boste pustili dober vtis. Tako boste lahko oglaševali preprosto in ugodno, hkrati pa privleče oči publike.

Po želji vam na vozilo damo logotip in barve vašega podjetja ali pa se zmenimo za popolnoma drugačen motiv. Po ugodni ceni vam omogoči preprosto prepoznavnost med ljudmi.

Magma Media vam nudi tisk nalepk za avto po zelo ugodni ceni in visoko kvalitetni končni izdelek. Če vas zanima še večja zaščita pred zunanjimi dejavniki je to tudi mogoče s tiskom na PVC folijo ali laminacijo.

Na voljo vam je tudi tiskanje etiket lahko izbirate med raznovrstnimi materiali in oblikami, da najdete nekaj kar bo najbolje ustrezalo vašemu izdelku. Te so lahko (kvadratne, okrogle, ovalne…), na koncu pa se še odločite ali želite etikete primerne za ročno ali strojno etikiranje.