Tečaj francoščine za poslovneže

Tečaj francoščine je namenjam vsem posameznikom, ki si želijo dodatnega znanja na področju jezikoslovja in poslovnim partnerjem, ki sodelujejo s partnerji z francije ali drugih držav. O tečajih francoščine si lahko preberete na https://www.karnion.si/tecaj-francoscine/.

Francoščina je zelo romantičen in privlačen jezik za poslušanje, a se ga mnogi izogibajo in se ga ne želijo naučiti zaradi težavne izgovorjave in pisanja. Francoščina je dokaj zahteven jezik, ko pa se ga enkrat navadite in naučite bo občutek, ko ga boste izgovarjali nekaj posebnega in prelepega. Tako kot vse ostale jezike lahko tečaj francoščine opravljate na principu Karnion metode. Karnion metoda deluje na principu globokega poslušanja v tako imenovanem alfa stanj. V alfa stanju se človek lahko nauči neko stvar do 4x hitreje kot v navadnem stanju. Alfa stanje omogoča posameznikom tudi pridobivanje informacij v dolgoročni spomin, ki ga lahko kasneje uporabijo na naslednjem tečaju francoščine.

Tecaj-francoscine

Tečaj francoščine delimo na nekaj podvrsti kot so tečaj francoščine za poslovanje, tečaj za začetnike, tečaj kot priprava na izpit in druge. Pred začetkom kakršnega koli tečaja vas bodo na različnih področij jezika testirali in tako določili okvirno stopnjo ter sestavili program samo za vas. Z višjo stopnjo pa lahko začnete če imate znanje iz francoščine že iz preteklega časa. V primeru da imate znanje že od prej vendar imate napake na osnovnem nivoju pa se napake zakrpajo ter se učenje nadaljuje na višjem nivoju. Čas, ki ga naj bi ga potrebovali za zmožnost sporazumevanja v osnovnih situacijah. Tečaj francoščine pa je na voljo tudi tistim, ki se ukvarjajo z poslovanjem in sodelujejo z partnerji iz drugih držav. Na tečaj francoščine lahko vpišete tudi vaše otroke, ki se lahko seznanijo s jezikom že pri mladih letih. Pri otroških tečajih je program sestavljen drugače in sicer na podlagi raznih iger, zvočnih posnetkov, kratkih zapisov z vključenimi slikanicami ki v otrokovih očeh izrišejo okvir jezika, ki se kasneje izkristalizira.