Treking kolesa za bolj aktivno življenje

treking kolesa

Ste se odločili, da je čas, da naredite nekaj za svoje zdravje in se začnete bolj aktivno gibati? Začetne lahko s kolesarjenjem, ki je med Slovenci vse bolj priljubljeno, h čemur sta zagotovo vsaj malo pripomogla Primož Roglič in Tadej Pogačar. Začnite počasi, naredite po nekaj kilometrov na dan, potem pa vsak dan stopnjujte in kmalu boste začeli opažati pozitivne spremembe. Čez nekaj časa se lahko podate na daljše ture in odkrivate svet s kolesom. Ne veste, kje prodajajo vrhunska kolesa? Obiščite Enduro – ponudba treking in ostalih koles je velika, zato le pobrskajte po njihovi spletni strani.

Se vsak dan vozite v službo z avtom in stojite v prometnih konicah? Ste vsakič nervozni, če boste (spet) zamudili v službo in boste morali šefu postreči z izvirnim izgovorom? Imate dovolj tega čakanja, ko pa veste, da bi doma lahko postorili še veliko drugih stvari? Če živite v mestu ali kje blizu službe, je izbira treking kolesa odličen način za to, da se izognete vsakodnevni gneči. S kolesom boste mnogo hitreje prišli domov in tako boste imeli več časa za druge stvari

treking kolesa

Slovenci radi kolesarimo.

Slovenci sicer radi kolesarimo, a smo v primerjavi z nekaterimi drugimi državami še daleč zadaj. Na Nizozemskem na primer je povsem običajno, da se ljudje v službo vozijo s kolesom, saj imajo urejene kolesarske proge in kolesarji so enakovredni udeleženci v cestnem prometu. Pri nas je med vozniki avtomobilov opaziti še kar nekaj nestrpnosti do kolesarjev, kar je morda tudi razlog, da si marsikdo ne upa iti s kolesom na cesto. A tudi to se počasi izboljšuje, zato si le oglejte treking kolesa in začnite živeti bolj aktivno.

Treking kolesa so odlična izbira za vso družino. Na lep sončen dan se lahko vsi odpravite na izlet s kolesom in tako preživite aktiven dan v družbi najdražjih.