Pametne zapestnice

pametne zapestnice

Ste ljubitelj zapestnic ali ročnih ur? Zakaj vas to sprašujem, ker so danes na trgu že zelo pametne zapestnice, ki nam marsi kaj omogočajo. Te zapestnice, niso kot en dodatek so ura in zapestnica v enem. Mislim, da ste že slišali za pametne ure, ampak to je nekaj podobnega, samo imajo drugačen pas in uporabljajo se za drugačne namene.

pametne zapestnice

 

Mogoče sem malo preveč zakomplicirala vse skupaj, ampak ni tako videti. Pametne zapestnice, vam že ime pove, da so zelo pametne, zakaj so pametne bom v nadaljevanju opisala. Mislim, da ste že videli podobne zapestnice pri različnih športnikih, ki jim kaže kalorije, srčni utrip, korake in podobne stvari, ki so pomembne za šport. So pa nove pametne zapestnice izumili seveda Kitajci, ki je postala še bolj pametna. Ima barvni zaslon na dotik, dobite jo v vseh barvah, vam pa poleg alarma za spanec, srčnega utripa še opozori, da se napačno prehranjujete, ste predolgo na internetu, da si grizete nohte. Prav ste prebrali, to so najbolj pametne zapestnice, ki so izumili. Za nekatere so mogoče te zapestnice hec, se smejijo, nekateri pa bodo navdušeni. Narejene so tako, da dobite en električni šok v sebe, ko delate razvade, ki niso najbolj primerne. Vemo, da smo danes včasih odvisni od hitre hrane, zato se nekateri tudi redijo, grizejo si nohte, ker so v stresu, da o internetu in socialnih omrežjih ne govorim. Tako, da so pametne zapestnice še kako dobrodošle, da nas malo umirijo, če se sami ne znamo.

Pametne zapestnice so tudi vodoodporne, tako, da jih lahko imamo vedno na roki. Z njo lahko plavamo, se umivamo. Dobite jo lahko v svoji želeni barvi, ima silikonski pas. Na notranji strani je majhna škatlica, ki vam da šok, ko se pregrešite, zadosti velik šok, da vas malo vrže iz stola. Ne bo vas poškodovala, to se ne rabite bat. Če mislite, da rabite takšno zapestnico si jo kar nabavite.