Podjetje Spartherm je vodilni na področju izdelave kaminskih vložkov že nekaj desetletij

Spartherm

Spartherm je podjetje iz Nemčije, ki izdeluje izjemno kvalitetne kaminske vložke za kurjenje na drva. Spartherm je sinonim za kakovost, saj že desetletja izdeluje različne proizvode za kamine, ki so inovativni in izjemno varni za uporabo v notranjih prostorih. Iz njih dim in plini ne bodo nikoli uhajali v prostor, zato ste lahko brez skrbi, da bo vaše okolje varno in zdravo. Izdelujejo pa tudi kasete na bioetanol, s katerimi je tudi možno dogrevati prostore in jih ozaljšati s prijetnimi plameni, če ne želite kuriti na drva ali nimate teh možnosti na primer v bloku.

Spartherm

Podjetje Spartherm je bilo ustanovljeno že leta 1986 z dvema zaposlenima, danes pa ima to podjetje v Nemčiji in na Poljskem okoli 900 zaposlenih ljudi in 60 milijonov prihodkov letno. Njihovi kaminski vložki so v 50-ih državah po vsem svetu. Imajo inovativno CAD tehnologijo, ki je kompleksen 3D program za tiskanje in pa CNC naprave za proizvodnjo. Vendar pa nekatere dele še vedno izdelajo ročno, ker so na ta način najbolj kvalitetni. Vse elemente tudi polirajo, galvanizirajo in lakirajo.

Ko boste zagledali znamko podjetja Spartherm, bodite prepričani, da boste dobili kvaliteto, ki ji ni para in boste imeli doma izdelek, ki bo skoraj večno trajal ter bo res opravil odlično svojo nalogo, kot se od njega tudi pričakuje. Vsako napravo izdelujejo približno 45 minut. Nato pa s tovornjaki prepeljejo sestavne dele za kamine do lokacij, kjer so bile naročene.

Podjetje Spartherm je izjemno veliko in sposobno. Na leto porabijo velike količine jekla, barve, keramičnega stekla in drugih materialov. Pri nas vam bodo svetovalci in monterji vgradili njihove kaminske vložke v vaše kamine. Seveda vam bodo priporočili, kateri je za vas pravi po obliki, velikosti, moči in tudi izgledu, ki se ga da prilagoditi delno ali v celoti, odvisno je, koliko ste pripravljeni v kamin vložiti in koliko časa nanj počakati. Klasične kaminske vložke je seveda takoj možno dobiti, posebne pa izdelajo posebej za vas in traja kakšne tri mesece, da prispejo. 

Čepa bi želeli imeti kamin unikaten in edinstven, je tudi možno, zanj pa bodo mojstri potrebovali več kot tir mesece za izdelavo, vendar se splača. Cenovno najbolj ugodni so serijski kaminski vložki s kamini, ki se lahko delno prilagodijo videzu vašega prostora.

Oznake: